TV Tierp — alla kommuninvånares egen websända lokal-TV-kanal

Välkommen till din lokal-TV-kanal!

 

Personerna på bilden är ej med i TVTierp. Men om de gjorde en video i Tierps Kommun, då kan de få vara med och sända sina program och videos.

Det är alltså ni invånare i kommunen som skapar alla program i er lokal-TV-kanal. Även vinjetterna och logotyperna mellan programmen får ni vara med och skapa.

 

Filma en video, lägg upp på ditt eget youtube-konto, mejla adressen till filmen till tvtierp@gmail.com och så lägger vi in den till sändning. Så enkelt är det!

 

Eller rita en logotyp med "TV Tierp.se" så kan du mejla in den som en JPG eller GIF om du vill, till ansvarig utgivare: tvtierp@gmail.com

Vattentorn

Animerad kortfilm

TvTierp arrangerar olika korta och långa kurser och workshops i experimentell video, animerad kortfilm med mera. För info, klicka på Animation i menyn längst upp

Visningsregler

Vi visar dina program, filmer, videos!

Det är gratis!

Men sänd inga filmer till oss!

Lägg upp film på ditt eget youtubekonto!

Skicka youtubelänkar med epost!

Icke-kommersiellt

Bryt ej mot youtubes regler!

Bryt ej mot svensk lagstiftning

Vill du göra TVprogram?

Vill du visa upp din förenings verksamhet?

Är du med i en idrottsförening, kulturförening eller annan ideell organisation så får ni gärna tillverka en presentationsvideo eller någon form av återkommande program.

 

Är du kulturintresserad och utövare?

Skapar du någon form av kultur, konst, musik, dans så får du gärna dokumentera och tillverka en presentationsvideo eller någon form av återkommande program.

 

Har du ett smultronställe i Tierps Kommun?

Vill du visa upp dina favoritplatser i Tierps Kommun för andra, får du gärna dokumentera eller på annat sätt visa upp vad du tycker om.

 

Syns du i en film på TV Tierp, men ej vill vara med?

Vill du inte synas på TV Tierp då tar vi bort dig, så fort som möjligt. Kontakta ansvarig utgivare: tvtierp@gmail.com

Vi kontaktar den filmskaparen som har filmat dig. Och vi diskuterar om filmen ska tas bort helt ur sändning, eller om filmskaparen behöver göra om filmen för att redigera bort den bit där du syns.

Copyright © 2012. Oneweb. All Rights Reserved