TV Tierp — alla kommuninvånares egen websända lokal-TV-kanal

Animerad kortfilm är lätt & roligt!

Vi arrangerar kurser i "stop-motion"-trickfilm.

Du behöver inga förkunskaper eller någon dyr specialkamera (det räcker med den billigaste stillbildskameran). Vi lär ut den absolut enklaste metoden. Helt gratis. Vi hjälper dig även att hitta en lämplig "App".

 

Nyligen hade vi workshops på Kulturum, Brynästorget, Gävle, december 2013. Tidigare har vi varit på ABF i Tierp i påskhelgen 2013.

 

På den första workshopen, 19:e feb, 2013 på Hälsohuset, Tierp, skapades dessa filmer:

Fler exempel på vad man kan göra med en enkel digitalkamera på bara en timme kan du hitta på youtube. Sökord är t.ex. "pixilation" "timelapse" och "stopmotion".

 

Hör av dig om du har frågor eller om du är intresserad av att beställa en sån här kreativ workshop till ditt företag, skolklass eller förening: tvtierp@gmail.com

 

Vill du visa dina animerade kortfilmer på den websända lokal-TV-kanalen www.TvTierp.se så ordnar vi självklart det åt dig helt gratis.

 

 

Animation

Vi kan arrangera korta workshops på en timme, eller terminslånga kurser i experimentell stopmotion, animerad kortfilm med mera.

Visningsregler för TvTierp.se

Vi visar dina program, filmer, videos!

Det är gratis!

Men sänd inga filmer till oss!

Lägg upp film på ditt eget youtubekonto!

Skicka youtubelänkar med epost!

Icke-kommersiellt

Bryt ej mot youtubes regler!

Bryt ej mot svensk lagstiftning

Vill du göra TVprogram?

Vill du visa upp din förenings verksamhet?

Är du med i en idrottsförening, kulturförening eller annan ideell organisation så får ni gärna tillverka en presentationsvideo eller någon form av återkommande program.

 

Är du kulturintresserad och utövare?

Skapar du någon form av kultur, konst, musik, dans så får du gärna dokumentera och tillverka en presentationsvideo eller någon form av återkommande program.

 

Har du ett smultronställe i Tierps Kommun?

Vill du visa upp dina favoritplatser i Tierps Kommun för andra, får du gärna dokumentera eller på annat sätt visa upp vad du tycker om.

 

Syns du i en film på TV Tierp, men ej vill vara med?

Vill du inte synas på TV Tierp då tar vi självklart bort dig, så fort som möjligt. Kontakta ansvariga utgivaren: tvtierp@gmail.com

Vi kontaktar den filmskaparen som har filmat dig. Och vi avgör om filmen ska tas bort helt ur sändning, eller om filmskaparen får göra om filmen och se till att du inte längre syns. Och då byter vi ut den aktuella filmen där du syns, till en ny version utan dig.

 

 

 

 

 

 

 

Fototävlingar

Vi har arrangerat en fototävling i påskhelgen 2013,

som var öppen för allmänheten.

Bidragen hängdes som fotoutställning i Hälsohuset i 2 månader.

Mer info om det: Klicka på Foto i menyn längst upp.

Copyright © 2012. Oneweb. All Rights Reserved